bp-rokushegyi-300x159
Budapest, Rókushegyi lépcső
4 lakásos társasház

A fent említett címen található telekre, elbontott épület helyére szeretne a megrendelő
egy új, négylakásos lakóépületet építeni. A statikus kiviteli tervek elkészítésével bízta meg cégünket a Megrendelő.

budajeno-300x159
Budajenő - családi ház

13 x 30 m befoglaló alapterületű épület alápincézetlen, földszint és részben emeleti szintből áll. Alapozása hagyományos vasbeton sávalap, zsalukő lábazattal és vasalt aljzatlemezzel. A falak kerámia falazóelemekből épülnek. A földszint és emelet egy része felett födém monolit vasbeton lemez. A földszintről az emeletre egy monolit vasbeton lépcsőn keresztül lehet feljutni. A tetőszerkezet hagyományos nyeregtető.

budakeszi-300x159
Budakeszi - családi ház

Az építési területen egy új családi ház építését tervezik. A kivitelezéshez szükséges tartószerkezeti tervek elkészítésével bízták meg cégünket

jatszoter-300x159
Játszótéri eszközök

Mai korszerű európai szintű játszóterek is igényelnek statikai és geotechnikai tervezési feladatokat.
Melyeket szintén vállal cégünk, keressen minket bizalommal.

napelem-300x159
Napelem park

Földfelszíni telepítésű napelem rendszerek tartószerkezetének és alapozásának (talajcsavarok, vert, sajtolt cölöp alapok) tervezésével (engedélyezési és kivitelezési szinten is) foglalkozik Cégünk.

szekely-300x159
Budapest, Székely Mihály utca
Társasház ráépítését tervezi a megrendelő.

Az épület teljes hossza ~39,07 m, míg a szélessége ~14,61 m. A meglévő épület alapból lépcsőzetes geometriájú. Az utca felöli, elülső rész egy szinttel magasabb….

Vitkovics utca tetőtérbeépítés-300x159
Budapest, Vitkovics utca
Tetőtérbeépítés

Egy meglévő társasház tetőterének beépítését, és teljes tetőcseréjét tervezi a megrendelő. Az új lakrészbe galéria szint is kialakításra kerül, melynek tartószerkezete monolit vasbeton oszlopokon illetve vasbeton falon feltámaszkodó acél gerendás vasbeton födém.